Betaalinformatie

Betaling bij afhalen

Als u bij het bestellen kiest voor de afhaaloptie dan kunt u het bedrag alvast vooruitbetalen via de beveiligde betaalmethodes op website of ter plaatse afrekenen.

U kunt bij ons aan huis contant betalen of met uw mobiele telefoon, bijvoorbeeld via een Tikkie. Let op: u kunt bij ons helaas niet pinnen! De dichtstbijzijnde automaat is ongeveer 10 minuten rijden.

Betaling bij verzenden

U kunt gratis betalen met directe bankoverschrijving, Ideal, Bancontact en enkele andere beveiligde online betaalmethodes. Deze betaalinformatie verschijnt automatisch in het winkelmandje.

Wij bieden ook andere betaalservices aan zoals PayPal, creditcard, SOFORT, Klarna, Apple Pay en andere. Hiervoor zijn wij genoodzaakt de kosten aan onze klanten door te berekenen. Bij het selecteren van een betaalmethode worden deze kosten automatisch weergegeven voordat u betaalt.

Factuur

Nadat uw bestelling is afgerond ontvangt u van ons een email met daarin uw factuur als PDF. Let op: op de factuur staat geen btw omdat wij een dusdanig kleine onderneming zijn dat wij (nog) geen btw hoeven af te dragen.