Over

WIE WIJ ZIJN

theo de wit

Theo

Theo de Wit heeft jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en fotoapparatuur. Hij was zowel hobbymatig gebruiker als enthousiast verzamelaar van Leitz en Rollei fotospullen. Dit heeft geleid tot een bloeiend bedrijf en velen hebben in de afgelopen jaren zijn expertise op het gebied van analoge fotoapparatuur gedeeld en gewaardeerd.

saskia de wit contact

Saskia

Theo’s dochter Saskia studeerde Fotografische Vormgeving aan de Haagse kunstacademie. Zij bezoekt de bekendste Nederlandse fotografiebeurzen en legt zich daar toe op de verkoop van een wijde selectie aan analoge camera’s, lenzen en accessoires.

WAT WIJ DOEN

Ons bedrijft richt zich met name op de verkoop van tweedehands analoge fotografische apparatuur via internet. Wij leveren wereldwijd! Langskomen op ons kantoor aan huis kan eventueel ook, op afspraak.

Ons assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in de mechanische fotoapparatuur van Leica (Leitz) en Rollei. Daarnaast heeft De Wit Camera’s een groot assortiment analoge camera’s, lenzen en accessoires van andere merken gebruiks- en verzamelapparatuur in voorraad. Onze klanten zijn verzamelaars, professionele gebruikers, veeleisende amateurs, decorateurs en handelaren.

Onze werkwijze

Omdat ieder artikel op onze website uniek is, hebben wij zo goed mogelijk per exemplaar omschreven wat de conditie is en wat de bijzonderheden zijn. Dit ondersteunen wij door het gebruik van representatieve, gedetailleerde productfoto’s. We bieden diverse betaalopties waaronder I-Deal, Creditcard en PayPal. De Wit Camera’s verzendt uw bestelling na betaling snel en met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor de apparatuur. Uit respect voor het milieu doen wij dit zo veel mogelijk met gebruikte en recyclebare verpakkingsmaterialen!

Retro Camera's

retro fotocamera kopen

Collector's Items

shutterstock_16570987