Over

 

De Wit Camera´s is een samenwerking tussen vader en dochter Theo en Saskia de Wit, gevestigd in Ede (Gelderland).
theo-de-wit

Theo de Wit 0318-479103 Inkoop en Productmanager

Theo de Wit heeft jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en fotoapparatuur. Hij was zowel hobbymatig gebruiker als enthousiast verzamelaar van Leitz en Rollei fotospullen. Dit heeft geleid tot een bloeiend bedrijf en velen hebben in de afgelopen jaren zijn expertise op het gebied van analoge fotoapparatuur gedeeld en gewaardeerd.

saskia-de-wit

Saskia de Wit 06-13392762 Administratie en Webmaster

Zijn dochter Saskia de Wit studeerde Fotografische Vormgeving aan de Haagse kunstacademie. Zij bezoekt de bekendste Nederlandse fotografiebeurzen en legt zich daar toe op de verkoop van een wijde selectie aan analoge camera’s, lenzen en accessoires.

Ons bedrijft richt zich met name op de verkoop van tweedehands analoge fotografische apparatuur via internet. Langskomen kan eventueel ook, op afspraak.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands  analoge fotoapparatuur van Leica (Leitz) en Rollei. Daarnaast heeft De Wit Camera’s een groot assortiment aan camera´s, lenzen en accessoires van andere merken gebruiks- en verzamelapparatuur in voorraad.

Onze klanten zijn verzamelaars, professionele gebruikers, veeleisende amateurs en handelaars.

Omdat ieder item anders is, hebben wij zo goed mogelijk per product omschreven wat de conditie is en wat de bijzonderheden zijn. Als u interesse heeft in onze apparatuur, dan kunt u eenvoudig het product van uw keuze aanvragen via de aanvraagknop. Wij kijken dan zo spoedig mogelijk voor u na of het product inderdaad op voorraad is zich in de omschreven staat bevindt.

Betaling geschiedt per bankoverschrijving; de gegevens worden u verstrekt zodra u aangeeft het item te willen kopen. De Wit Camera´s verzendt uw bestelling na betaling snel en met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor de producten. Uit respect voor het milieu doen wij dit zo veel mogelijk met gebruikte verpakkingsmaterialen!

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
BTW nummer: NL182339956B01
KvK nummer: 59206942