Verzendinformatie

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland via PostNL/MyParcel

Gratis verzending binnen Nederland! 🙂

U kunt uw zending volgen via Track & Trace. Het minimale bestelbedrag is € 50,-.

Verzendkosten naar België en Duitsland via PostNL/MyParcel

Pakket BE+DE

De kosten voor normale pakketpost naar België en Duitsland zijn € 11,-. Het maakt niet uit of het pakketje door de brievenbus past of niet. Het pakket is dan maximaal 100 x 70 x 58 cm groot en weegt tot 23 kg. Uw pakket is dan verzekerd tot een waarde van € 500,- en u kunt de zending volgen via track&trace.

Pakket Extra BE+DE

Als de waarde van de door u bestelde items hoger is dan € 500,- zijn de verzendkosten naar België en Duitsland € 28,-. Het maximale formaat is 100 x 50 x 50 cm. Uw pakket is dan voor de volledige waarde verzekerd en u kunt de zending volgen via track&trace.

Verzendkosten Europa via PostNL/MyParcel

Brievenbuspakje Europa

Als het item klein genoeg is, kunnen wij het versturen als een brievenbuspakje. De kosten hiervoor bedragen € 12,50. De maximale afmetingen van een brievenbuspakket zijn 38 × 26,5 × 3,2 cm en het maximale gewicht is 2 kg. U kunt uw zending volgen via track&trace. Het brievenbuspakketje is verzekerd tot € 50,-.

Pakket Europa

De kosten voor normale pakketpost zijn € 18,-. Het pakket is dan maximaal 100 x 70 x 58 cm groot en weegt tot 23 kg. Uw pakket is dan verzekerd tot een waarde van € 500,- en u kunt de zending volgen via track&trace.

Pakket Extra Europa

Als de waarde van de door u bestelde items hoger is dan € 500,- zijn de verzendkosten € 28,-. Uw pakket is dan voor de volledige waarde verzekerd en u kunt de zending volgen via track&trace.

Verzendtijd

Wij doen ons uiterste best om uw pakket zo spoedig mogelijk te verzenden met PostNL/MyParcel. Meestal is dat op dezelfde dag van de bestelling of op de dag daarna. Omdat wij ‘maar’ met zijn tweeën zijn kan het soms voorkomen dat het een dagje langer duurt om alles in te pakken en weg te brengen, wij hopen op uw begrip en danken u voor uw geduld.

Verzendtijd Nederland

Normaliter wordt de zending in Nederland bij u afgeleverd op de volgende werkdag. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Houd rekening met een langere verzendtijd tijdens feestdagen en in uitzonderlijke situaties zoals bijvoorbeeld door de corona-crisis.

Verzendtijd Europa

Normaliter wordt de zending in Europa bij u afgeleverd binnen 2-5 werkdagen. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Houd rekening met een langere verzendtijd tijdens feestdagen en in uitzonderlijke situaties zoals bijvoorbeeld door de corona-crisis.

Verzendtijd buiten Europa (Wereld)

Normaliter wordt de zending in landen buiten Europa bij u afgeleverd binnen 5-10 werkdagen. Dit verschilt per land en is ook afhankelijk van de snelheid van afhandeling door de plaatselijke douane. Wij hebben hierop helaas geen invloed. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Houd rekening met een langere verzendtijd tijdens feestdagen en in uitzonderlijke situaties zoals bijvoorbeeld door de corona-crisis.

Zoekraken of beschadigen van pakketten

Zoekraken van pakketten

U kunt uw bestelling volgen via de traceercode die u per mail heeft ontvangen van PostNL. Gelukkig hebben wij zeer zelden meegemaakt dat een pakket is zoekgeraakt!

Als wij een pakket versturen via PostNL/Myparcel is dit verzekerd in geval van beschadiging, verlies of diefstal. Bij calamiteiten wordt een intern onderzoek gestart door PostNL. Het kan enige tijd duren voordat hun onderzoek is afgerond! Indien er sprake is van vergoeding zullen wij u die z.s.m. uitkeren.

Voor verdere bepalingen en voorwaarden van de pakketservice verwijzen wij u naar de website van de vervoerder. Let op: wegens corona kan het zijn dat uw zending vertraging oploopt. Voor de actuele levertijden verwijzen wij u naar de website van de vervoerder.

Pakket beschadigd?

Gelukkig hebben wij zeer zelden meegemaakt dat een pakket tijdens het vervoer beschadigd is geraakt!

Indien uw zending beschadigd bij u is aangekomen, probeer dit dan niet zelf te herstellen maar stel ons als eerste op de hoogte. Als wij een pakket versturen via PostNL/Myparcel is dit verzekerd in geval van beschadiging. Bij calamiteiten wordt een intern onderzoek gestart door PostNL. Het kan enige tijd duren voordat hun onderzoek is afgerond! Indien er sprake is van vergoeding zullen wij u die z.s.m. uitkeren.

Voor verdere bepalingen en voorwaarden van de pakketservice verwijzen wij u naar de website van de vervoerder.

Beperkingen in ons verzendgebied

Dewitcameras.com verstuurt bestellingen wereldwijd. Uitzonderingen zijn de landen waar beperkingen of embargo door EU of WTO zijn ingesteld. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen en/of zendingen te weigeren.