Verzendinformatie

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten verschillen per item en worden automatisch berekend tijdens het afrekenproces.

LET OP: Invoerrechten voor een pakket kunnen per land verschillen. Wij hebben geen invloed op de berekening van invoerbelastingen door de douane voor zendingen buiten de EU.

VERZENDTIJD

Wij doen ons uiterste best om uw pakket zo spoedig mogelijk te verzenden met PostNL/MyParcel. Meestal is dat op dezelfde dag van de bestelling of op de dag daarna. Omdat wij ‘maar’ met zijn tweeën zijn kan het soms voorkomen dat het een dagje langer duurt om alles in te pakken en weg te brengen, wij hopen op uw begrip en danken u voor uw geduld.

Verzendtijd Nederland

Normaliter wordt de zending in Nederland bij u afgeleverd op de volgende werkdag. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Echter; houd rekening met een langere verzendtijd door drukte bij de pakketservices tijdens feestdagen en vakanties.

Verzendtijd Europese Unie

Normaliter wordt de zending in Europa bij u afgeleverd binnen 2-5 werkdagen. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Echter; houd rekening met een langere verzendtijd door drukte bij de pakketservices tijdens feestdagen en vakanties.

Verzendtijd buiten Europa (Wereld)

Normaliter wordt de zending in landen buiten Europa bij u afgeleverd binnen 5-10 werkdagen. Dit verschilt per land en is ook afhankelijk van de snelheid van afhandeling door de plaatselijke douane. Wij hebben hierop helaas geen invloed. U ontvangt apart bericht van de vervoerder met de traceercode, zodat u zelf het pakket online kunt volgen. Echter; houd rekening met een langere verzendtijd door drukte bij de pakketservices tijdens feestdagen en vakanties.

LET OP: Invoerrechten voor een pakket kunnen per land verschillen. Wij hebben geen invloed op de berekening van invoerbelastingen door de douane voor zendingen buiten de EU.

ZOEKRAKEN OF BESCHADIGEN VAN PAKKETTEN

Zoekraken van pakketten

U kunt uw bestelling volgen via de traceercode die u per mail heeft ontvangen van PostNL. Gelukkig hebben wij zeer zelden meegemaakt dat een pakket is zoekgeraakt!

Als wij een pakket versturen via PostNL/Myparcel is dit verzekerd in geval van beschadiging, verlies of diefstal. Bij calamiteiten wordt een intern onderzoek gestart door PostNL. Het kan enige tijd duren voordat hun onderzoek is afgerond! Indien er sprake is van vergoeding zullen wij u die z.s.m. uitkeren.

Voor verdere bepalingen en voorwaarden van de pakketservice verwijzen wij u naar de website van de vervoerder. Let op: wegens corona kan het zijn dat uw zending vertraging oploopt. Voor de actuele levertijden verwijzen wij u naar de website van de vervoerder.

Pakket beschadigd?

Gelukkig hebben wij zeer zelden meegemaakt dat een pakket tijdens het vervoer beschadigd is geraakt!

Indien uw zending beschadigd bij u is aangekomen, probeer dit dan niet zelf te herstellen maar stel ons als eerste op de hoogte. Als wij een pakket versturen via PostNL/Myparcel is dit verzekerd in geval van beschadiging. Bij calamiteiten wordt een intern onderzoek gestart door PostNL. Het kan enige tijd duren voordat hun onderzoek is afgerond! Indien er sprake is van vergoeding zullen wij u die z.s.m. uitkeren.

Voor verdere bepalingen en voorwaarden van de pakketservice verwijzen wij u naar de website van de vervoerder.

VERZENDBEPERKINGEN

Www.dewitcameras.com verstuurt haar bestellingen wereldwijd. Uitzonderingen zijn de landen waar beperkingen of embargo door EU of WTO zijn ingesteld. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen en/of zendingen te weigeren.